top of page
Portretfoto Ceder Art in interieur met Large Interior Art 'Celadon' in de achtergrond. Groot formaat betaalbare kunst.
Ceder Art besteed veel tijd aan kleuronderzoek, kleurtrends voor interieur en het mengen van de juiste kleuren. Op de foto bordjes met verschillende gemengde kleuren. Voor een schilderije met groen, oker, roze.

Na haar opleiding aan Kunstacademie ArtEZ (Arnhem) studeert Martine in 2009 af als grafisch ontwerper. Ze werd geselecteerd voor diverse 'new talent' programma's en nam deel aan Driving Dutch Design (Masterclass program for creative entrepreneurs). 12 jaar werkte Martine als grafisch ontwerper aan mooie en uiteenlopende projecten. Eind 2020 pakt ze een oude liefde op; schilderen. Intuïtief werken met kleur, structuur en (grafische) lijnen.

Op korte afstand van haar huis staat een enorme Cederboom midden in Park Vredeoord (Dongen). De inspiratie voor de naam 'Ceder', komt hier vandaan. Het is een plek om tot rust te komen en te genieten van haar 2 kleine jongens die hier graag spelen. Ceder is haar favoriete plek en favoriete ‘state of mind’. 

Hopelijk halen de schilderijen persoonlijke herinneringen boven. Of zijn ze juist een markering  van een moment, wens of gevoel. Een eye-catcher en verbindende factor voor jouw interieur. Gewoon mooi mogen zijn. Ceder Art gelooft in de kracht van een handgeschilderd origineel. Daarnaast is de afmeting erg belangrijk om een goede match te vormen met een ruimte. Ceder Art kiest voor het beste van 2 werelden: het gevoel van een origineel kunstwerk in print.

 

Interieur kunst helpt om een kleurpalet te verbinden of als vertrekpunt om te helpen bij verdere keuzes qua kleur en inrichting. Zo vormt het een kloppend geheel. Een eigen karakter. Jouw thuis. 

   Hand
Painted X
    Art Prints

Al jaren keek ik thuis naar lege muren. Ik zocht een eigentijds, stijlvol werk voor aan de muur. Ik kreeg het niet gevonden. 12 jaar werkte ik als grafisch ontwerper voor o.a. de architectuur, interieur en mode branche. In 2021 besloot ik mijn baan op te zeggen om mijn hart te volgen. Terug naar het ambachtelijke werk met penseelstreken, bezig zijn met kleur en compositie. Het creëren met mijn belangrijkste tools: 'surprise, empathy & beauty'. Mijn kennis en kunde op het gebied van hoge kwaliteit digitalisatie, prints, kleurmanagement, druktechnieken en materialen komt nu goed van pas voor het mooiste resultaat.

 

Hoe vind je een passend en betaalbaar werk? Wat hang je boven de bank? Wat hang je aan een grote lege muur in een nieuwbouw woning om meer sfeer te creëren? Ik merk dat het kiezen van interieurkunst en juiste afmeting lastig gevonden wordt. Ik wil je daarbij graag helpen en waarde toevoegen aan jouw interieur of werkplek.

 

DSCF9358_logo.png
Proces tijdens het schilderen van 'Sage'. Groen schilderij met roze details en typografie.
bottom of page