Ceder Art About Martine
Ceder Art kleurpalet schilderij

Na haar opleiding aan Kunstacademie ArtEZ (Arnhem) studeert Martine in 2009 af als grafisch ontwerper. Ze werd geselecteerd voor diverse 'new talent' programma's en nam deel aan Driving Dutch Design (Masterclass program for creative entrepreneurs). 12 jaar werkte Martine als grafisch ontwerper aan mooie en uiteenlopende projecten. Eind 2020 pakt ze een oude liefde op; schilderen. Intuïtief werken met kleur, structuur en (grafische) lijnen.

Op korte afstand van haar huis staat een enorme Cederboom midden in Park Vredeoord (Dongen). De inspiratie voor de naam 'Ceder', komt hier vandaan. Het is een plek om tot rust te komen en te genieten van haar 2 kleine jongens die hier graag spelen. Ceder is haar favoriete plek en favoriete ‘state of mind’. 

Hopelijk halen de schilderijen persoonlijke herinneringen boven. Of zijn ze juist een markering  van een moment, wens of gevoel. Een eye-catcher en verbindende factor voor jouw interieur. Gewoon mooi mogen zijn. Ceder Art gelooft in de kracht van een handgeschilderd origineel. Daarnaast is de afmeting erg belangrijk om een goede match te vormen met een ruimte. Ceder Art kiest voor het beste van 2 werelden: het gevoel van een origineel kunstwerk in print.

 

Kunst aan de muur helpt om een kleurpalet te verbinden of als vertrekpunt om te helpen bij verdere keuzes qua kleur en inrichting. Zo vormt het een kloppend geheel. Een eigen karakter. Jouw thuis. 

Ceder Art schilderen abstract