Original 
Art

HEAR
THE 
PAINTING

SEE
THE
MUSIC

Music Meets Art
2022

Een serie van 3 originele werken, geschilderd op muziek. Waar de collectie Art Prints op een toegankelijke manier kunst in huis kan brengen, zorgt een origineel kunstwerk voor een exclusief karakter in je interieur. De diepte van de verf, de rijke kleuren en natuurlijk exclusiviteit; van dit werk is er maar 1 exemplaar. Wil je gaan voor een uniek, handgeschilderd kunstwerk, dan past een origineel schilderij het beste bij jou. Van deze originele werken zullen geen prints verkocht worden. Je ontvangt een certificaat van echtheid, komt met chique houten baklijst en deze werken zijn voorzien van hoge kwaliteit mat vernis.  

 

Music Meets Art


Tijdens het schilderen draagt Martine een koptelefoon en schildert vaak intuïtief op muziek. Ze heeft zich laten inspireren door een aantal muziekstukken. Ervaar het gevoel van de muziek in een schilderij.

Put on your dancing shoes! Voor Afro-Amerikaanse 1920s Swing Jazz. Ga mee op reis met de muziek van Xavier Rudd 'Follow the Sun' naar een zonnige bestemming. Wat hoor en zie jij bij ‘The Power Is Here Now’? Een bijzondere zintuigelijke ervaring doordat kijken en luisteren aan elkaar worden gekoppeld. Het geeft een extra dimensie aan het schilderij. Je wordt meegenomen naar het moment waarop het schilderij tot stand is gekomen. 

 

Muziek: Xavier Rudd
"Follow the Sun"

Formaat: 120x80 cm

Verkocht

Ceder_Art_Follow_The_Sun.jpg

Klik op geluidsicoon voor muziek bij het filmpje. 

Muziek: Alexia Chellun
"The Power Is Here Now"

Formaat: 120x80 cm

Prijs: € 1350,- 

Ceder_Art_The_Power_Is_Here_Now_.jpg

Klik op geluidsicoon voor muziek bij het filmpje. 

'The Power Of Love"
120x80 cm | € 1350,-
Acrylverf op linnen doek

Incl. naturel houten baklijst en certificaat van echtheid.

Linnen canvas, schilderij is afgewerkt met mat vernis. Te bezichtigen en ophalen in Dongen (Noord-Brabant) Evt verzending en verzendkosten in overleg. Neem contact op voor meer info, reservering en/of bezichtiging (info@cederart.com

Binnenkort 'Congo Jazz' online

Schilderij in opdracht

Heb je een zelf een favoriet muziekstuk dat je graag in abstractie als kunstwerk aan je interieur wil toevoegen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ik kijk mee naar uw interieur/stijl/kleuren en luister naar uw persoonlijke verhaal bij het muzieknummer om het tot een prachtig persoonlijk kunstwerk te maken.

Stuur een mail naar info@cederart.com voor meer info.