top of page

Original 
Art

HEAR
THE 
PAINTING

SEE
THE
MUSIC

Music Meets Art
2022

Een serie van 3 originele werken, geschilderd op muziek. Waar de collectie Art Prints op een toegankelijke manier kunst in huis kan brengen, zorgt een origineel kunstwerk voor een exclusief karakter in je interieur. De diepte van de verf, de rijke kleuren en natuurlijk exclusiviteit; van dit werk is er maar 1 exemplaar. Wil je gaan voor een uniek, handgeschilderd kunstwerk, dan past een origineel schilderij het beste bij jou. Van deze originele werken zullen geen prints verkocht worden. Je ontvangt een certificaat van echtheid, komt met chique houten baklijst en deze werken zijn voorzien van hoge kwaliteit mat vernis.  

 

Music Meets Art


Tijdens het schilderen draagt Martine een koptelefoon en schildert vaak intuïtief op muziek. Ze heeft zich laten inspireren door een aantal muziekstukken. Ervaar het gevoel van de muziek in een schilderij.

Put on your dancing shoes! Voor Afro-Amerikaanse 1920s Swing Jazz. Ga mee op reis met de muziek van Xavier Rudd 'Follow the Sun' naar een zonnige bestemming. Wat hoor en zie jij bij ‘The Power Is Here Now’? Een bijzondere zintuigelijke ervaring doordat kijken en luisteren aan elkaar worden gekoppeld. Het geeft een extra dimensie aan het schilderij. Je wordt meegenomen naar het moment waarop het schilderij tot stand is gekomen. 

 

Muziek: Xavier Rudd
"Follow the Sun"

Formaat: 120x80 cm

  Verkocht  

Ceder_Art_Follow_The_Sun.jpg

Klik op geluidsicoon voor muziek bij het filmpje. 

Muziek: Alexia Chellun
"The Power Is Here Now"

Formaat: 120x80 cm

  Verkocht  

Ceder_Art_The_Power_Is_Here_Now_.jpg

Klik op geluidsicoon voor muziek bij het filmpje. 

'The Power Of Love"
120x80 cm | 2022
Acrylverf op linnen doek

Het bijzondere verhaal van B&L hoe ze hun huwelijkscadeau vonden: 

"Op 4 november zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Voor deze bijzonder dag hebben wij van onze familie het cadeau gekregen om een mooi schilderij uit te zoeken. Vlak erna gingen wij op huwelijksreis naar de Seychellen en toen zag één van ons de prachtige kunst van Ceder Art in Vtwonen magazine. We namen een kijkje op de website en ons oog viel direct op dit prachtige schilderij. We waren direct verkocht. Toen we zagen dat de titel van het schilderij 'The Power of Love' was, dachten we: dit had zo moeten zijn. Niet lang nadat we terug waren zijn we het schilderij gaan bekijken bij Martine thuis waar we ontzettend hartelijk werden ontvangen. In het echt was het schilderij nog indrukwekkender dan op de website. De klik tussen de kunstenares en ons was heel goed. Nu hangt het schilderij op een prominente plek in onze woonkamer en genieten we er elke dag van."  

Schilderij in opdracht

Heb je een zelf een favoriet muziekstuk dat je graag in abstractie als kunstwerk aan je interieur wil toevoegen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ik kijk mee naar uw interieur/stijl/kleuren en luister naar uw persoonlijke verhaal bij het muzieknummer om het tot een prachtig persoonlijk kunstwerk te maken.

Stuur een mail naar info@cederart.com voor meer info. 

bottom of page