top of page

Personal Art
Schilderij in opdracht

Heb je een zelf een favoriet muziekstuk, een mooie reis, een herinnering of bijzonder moment dat je graag in abstractie als kunstwerk aan je interieur wil toevoegen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ik kijk mee naar uw interieur/ stijl/ kleuren en luister naar uw persoonlijke verhaal om het tot een prachtig persoonlijk kunstwerk te maken.

 

Stuur een mail naar info@cederart.com voor meer info. 

'Follow the Sun'
2022

"Nadat we in 2018 in onze droomwoning zijn gaan wonen, bleven sommige muren nog lange tijd kaal. We vonden het lastig om te kiezen wat we bijvoorbeeld boven onze bank in de woonkamer wilden hangen. We wilden graag dat het iets persoonlijks was, iets wat je niet in iedere woonkamer ziet hangen en iets wat tijdloos is. In 2021 zijn we in onze tuin getrouwd en we vonden het een leuk idee om de gekregen enveloppen in te zetten voor een persoonlijk schilderij. Het nummer ‘Follow the sun’ speelde een belangrijke rol in onze eerste backpack-reis in Thailand. Het is de achtergrondmuziek onder een filmpje waar we voor het eerst aan het duiken waren. Een foto van het eiland waar we hebben gedoken in Thailand werd vervolgens de inspiratie voor het schilderij dat Martine voor ons maakte. ‘Follow the sun’ hebben we ook gebruikt tijdens onze bruiloftsceremonie. De kleine verwijzingen in het schilderij, zoals bijvoorbeeld het getal 24 op de boot, zijn de details die het voor ons afmaken."

Marco & Manouk 

'Follow The Sun', 2022

Ceder_Art_Follow_The_Sun.jpg

'Over the rainbow'
2021

Ceder_Art_Interior_Fine_Art_Print_16_Over_the_rainbow.jpg
Ceder_Art_Interior_Fine_Art_Print_19_Over_the_rainbow.jpg
Ceder_Art_Interior_Fine_Art_Print_15_Over_the_rainbow.jpg

Saudade: “the love that remains”. Saudade is the recollection of feelings, experiences, places or events that once brought excitement, pleasure, well-being, which now triggers the senses and makes one live again.

bottom of page