top of page

VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDEN

Bestellingen boven €100,- worden gratis verzonden.

Voor bestellingen onder €100,- wordt het standaard POST NL tarief van €7,25 gerekend.

 

BETALING & PRIJZEN

Alle prijzen staan vermeld in Euro’s en zijn inclusief 21% BTW. Alle invoerrechten en/of lokale omzetbelasting zijn/is voor rekening van de koper. Deze zijn niet inbegrepen bij de verkoopprijs. Na je bestelling ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Je bestelling is voltooid nadat de betaling volledig is verricht. Betalingen worden geaccepteerd via IDEAL. Ceder Art behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen op elk moment te wijzigen.

 

RETOURNEREN

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je Graphic Art Poster, dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort binnen 14 dagen na retour ontvangst van het product. De kosten voor retour van jou naar Ceder Art zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Als je gebruik maakt van dit ‘herroepingsrecht’, zal de Graphic Art Poster in originele staat en verpakking geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@cederart.com

 

Let op: Fine Art Prints en Large Interior Art (Textielframes) worden op maat gemaakt en kunnen niet worden geretourneerd. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de geleverde print, neem dan contact op met info@cederart.com.

bottom of page