top of page

Inlijst Tips voor Fine Art Print

In interieur kan de reflectie van (plexi)glas soms storend zin. Niet spiegelend museumglas is een oplossing, maar erg prijzig…


Mijn hack om een Fine Art Print zonder (plexi)glas te gebruiken: Plak op 1MM belijmd polystyreen.


Wat een uitvinding! Dit materiaal is machinaal (dus gelijkmatig) van een zelfklevende zuurvrije lijm voorzien. Dit zorgt ervoor dat een print niet gaat bobbelen onder invloed van luchtvochtigheid. Je kunt dit materiaal op de juiste maat bestellen.

Hier vind je op mijn website meer info over waar je dit kan bestellen. Na het opplakken kun je de print in een standaard maat wissellijst plaatsen. Ook geef ik op deze pagina tips waar ik de lijsten koop.


Mijn Fine Art Prints zijn met UV-bestendige, 11 kleuren pigment inkt geprint (normaal is 4 kleuren CMYK). De Fine Art Prints worden voorzien van protective spray en zijn wel 30 jaar kleurvast!

Comments


bottom of page